Zloporaba opojnih droga

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su 23. srpnja kriminalističku obradu nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga.

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su 23. srpnja kriminalističku obradu nad 43-godišnjim hrvataskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga.
Osnovano se sumnja da je 22. srpnja oko 20.20 sati na području Velike Gorice, u šumi u blizini Bukovačke ulice 43-godišnjak došao do sadnica marihuane koje je prethodno posadio. Policijski službenici su ga zatekli na navedenom mjestu, oduzeli sadnice i odveli osumnjičenog u službene prostorije na kriminalističku obradu. Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu policijski su službenici izvršili pretragu stana u Lipnici u kojem 43-godišnjak živi. Pronađena je vaga za precizno mjerenje, limena kutija sa sjemenkama marihuane i jedna kartonaks kutija s 2 grama marihuane. Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Kaznena prijava dostavljena je i Županijskom državnom odvjetniku u Velikoj Gorici. 


Stranica