Nasilničko ponašanje i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Jučer, 9. kolovoza oko 22.20 sati na području Velike Gorice, Galekovićeva ulica, 23-godišnjak, 19- godišnjak i još dvojica nepoznatih muškaraca ušli su u kuću gdje žive oštećeni 24-godišnji i 22-godišnji muškarac te porazbijali više prozora na kući, nasilno ušli unutra, porazbijali više dijelova raznog namještaja i tjelesno napali oštećene.

Jučer, 9. kolovoza oko 22.20 sati na području Velike Gorice, Galekovićeva ulica, 23-godišnjak, 19- godišnjak i još dvojica nepoznatih muškaraca ušli su u kuću gdje žive oštećeni 24-godišnji i 22-godišnji muškarac te porazbijali više prozora na kući, nasilno ušli unutra, porazbijali više dijelova raznog namještaja i tjelesno napali oštećene. Potom su zapalili madrac i posteljinu na krevetima u dvije spavaće sobe, te donijeli plinsku bocu, otvorili ventil i ostavili je u spavaćoj sobi i otišli van.

U neposrednoj su blizini zatečeni 23 – godišnjak i 19 – godišnjak te su , uz preventivnu uporabu sredstava za vezivanje, dovedeni u službene prostorije na daljnju obradu, a za ostalom dvojicom se traga.


Stranica