Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Jučer, 13. kolovoza oko 10.10 sati na području Dubrave, križanje Osječke i Branimirove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i motocikl, a vozač motocikla je teško ozlijeđen.

Jučer, 13. kolovoza oko 10.10 sati na području Dubrave, križanje Osječke i Branimirove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i motocikl, a vozač motocikla je teško ozlijeđen. Osobnim autom marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 47-godišnji muškarac i na semaforiziranom raskrižju Osječke i Branimirove ulice skretao je u lijevo na upaljeno zeleno svjetlo za svoj smjer kretanja ali pri tome nije propustio vozilo iz suprotnog smjera koje zadržava smjer kretanja. Prednjim lijevim djelom fiat punta naletio na prednji lijevi dio aprilie scarabeo, kojom je upravljao 43-godišnji muškarac bez položenog vozačkog ispita za A kategoriju vozila.

Motocikl je, po naletu, pao na lijevu bočnu stranu, a vozač je teško ozlijeđen. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.


Stranica