Nestala osoba

Marina Jakupović, 43-godišnja žena iz Vardarske ulice u Zagrebu, udaljila se u srijedu, 7. listopada između 6 i 18 sati iz kuće u nepoznatom smjeru. Žena visoka 162 cm, okruglog oblika lica, smeđe boje očiju te mršavije građe bila je odjevena u svjetlo plave hlače, a na nogama je nosila svjetlo zelene „balerinke“. Nestanak je prijavio njen nevjenčani suprug u subotu 10. listopada ove godine. Molimo sve građane koji posjeduju korisne informacije o ovoj nestaloj osobi da se jave na brojeve telefona 92 ili 4570 - 720.

Marina Jakupović, 43-godišnja žena iz Vardarske ulice u Zagrebu, udaljila se u srijedu, 7. listopada između 6 i 18 sati iz kuće u nepoznatom smjeru. Žena visoka 162 cm, okruglog oblika lica, smeđe boje očiju te mršavije građe bila je odjevena  u svjetlo plave hlače, a na nogama je nosila svjetlo zelene „balerinke“. Nestanak je prijavio njen nevjenčani suprug u subotu 10. listopada ove godine.
Molimo sve građane koji posjeduju korisne informacije o ovoj nestaloj osobi da se jave na brojeve telefona 92 ili 4570 - 720.
 


Stranica