Teška krađa provaljivanjem

Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjih muškaraca zbog osnovane sumnje da su u ponedjeljak, 16. o. m., počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. navedenog dana oko 22,15dvojica osumnjičenih odvezla su se osobnim automobilom do Iblerovog trga, otvorili ulazna vrata zgrade i došli do ulaznih vrata u prostorije oštećenog poslovnog subjekta. Provalili su u prostorije tvrtke i otuđili tri stolna računala te ih odnijeli do automobila koji koristi prvoosumnjičeni. Ponovo su se vratili u prostorije te aktivirali aparat za gašenje požara čije su punjenje raspršili po podovima


Foto: Ilustracija

Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjih muškaraca zbog osnovane sumnje da su u ponedjeljak, 16. studenog, počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.
 
Navedenog dana oko 22,15 sati dvojica osumnjičenih odvezla su se osobnim automobilom do Iblerovog trga, otvorili ulazna vrata zgrade i došli do ulaznih vrata u prostorije oštećenog poslovnog subjekta. Provalili su u prostorije tvrtke i otuđili tri stolna računala te ih odnijeli do automobila koji koristi prvoosumnjičeni. Ponovo su se vratili u prostorije te aktivirali aparat za gašenje požara čije su punjenje raspršili po podovima, a otuđene predmete odvezli su u stan koji je koristio prvoosumnjičeni.

Materijalna šteta iznosi oko 90 000 kuna, a prvoosumnjičeni muškarac je odveden u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu dok je protiv drugoosumnjičenog muškarca kaznena prijava podnijeta redovnim putem.


Stranica