Teške krađe

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe na štetu 40-godišnjaka.

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe na štetu 40-godišnjaka. Osumnjičeni su 7. prosinca oko 17 sati došli do obiteljske kuće 40-godišnjaka u Ilici.

Provalili su u nju i iz podruma otuđili skije, pancerice i skijaške štapove. Otuđene predmete dvojac je isti dan prodao. Nakon krađe osumnjičeni su ponovo došli do navede adrese i ponovili provalu i krađu. Iz podruma su otuđili kontrabas i harmoniku koje su potom prodali i založili za određeni iznos.

Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim kaznenim djelima iznosi oko 74 000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica