Prometna nesreća s lakše i teško ozlijeđenom osobom

U četvrtak, 17. prosinca oko 15.45 sati na području Zagreba, Ulica grada Gospića, sudarili su se teretni automobil i tramvaj. Do nesreće je došlo kada je 46-godišnji češki državljanin, upravljajući teretnim automobilom iveco čeških nacionalnih oznaka Ulicom grada Gospića u smjeru sjeverozapada, prešao vozilom preko pune linije i suprotnog kolničkog traka na sjeverni kolnik Slavonske avenije. Na bočni dio njegovog vozila naletio je tramvaj, kojim je upravljao 51-godišnjak koji se kretao Slavonskom avenijom u smjeru sjeverozapada.


Foto:
Ilustracija

U četvrtak, 17. prosinca oko 15.45 sati na području Zagreba, Ulica grada Gospića,  sudarili su se teretni automobil i tramvaj.

Do nesreće je došlo kada je 46-godišnji češki državljanin, upravljajući teretnim automobilom iveco čeških nacionalnih oznaka Ulicom grada Gospića u smjeru sjeverozapada, prešao vozilom preko pune linije i suprotnog kolničkog traka na sjeverni kolnik Slavonske avenije. Na bočni dio njegovog vozila naletio je tramvaj, kojim je upravljao 51-godišnjak koji se kretao Slavonskom avenijom u smjeru sjeverozapada.

U nesreći je teško ozlijeđen vozač teretnog vozila, dok je vozač tramvaja lakše ozlijeđen. Obojici je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.

Zbog ove prometne došlo je do zastoja tramvaja u smjeru Ulice grada Gospića u vremenu od 15.55 do 16.45 sati.

 


Stranica