Iznuda u pokušaju i pomaganje u počinjenju kaznenog djela iznude u pokušaju

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PUZ-a dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 52-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo iznude u pokušaju na štetu 33-godišnjaka i nad 28-godišnjakom zbog osnovane sumnja da je počinio kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela iznude u pokušaju na štetu iste osobe.

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PUZ-a dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 52-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo iznude u pokušaju na štetu 33-godišnjaka i nad 28-godišnjakom zbog osnovane sumnja da je počinio kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela iznude u pokušaju na štetu iste osobe. Osumnjičeni su od lipnja 2009. telefonski i osobno prijetili 33-godišnjaku i u ime nepostojećeg duga pokušali od njega iznuditi oko 200 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 46-godišnjak i 28-godišnjak su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a za osumnjičenim 52-godišnjakom je raspisana potraga.


Stranica