Prijetio samoubojstvom u Humboldtovoj ulici

Jutros oko 7.15 sati na parkiralištu u Humboldtovoj ulici na području Trnja nepoznati se muškarac obratio policijskim službenicima koji obavljaju poslove osiguranja te im izjavio da u automobilu kojim se

Foto: MUP

Jutros oko 7.15 sati na parkiralištu u Humboldtovoj ulici na području Trnja nepoznati se muškarac obratio policijskim službenicima koji obavljaju poslove osiguranja te im izjavio da u automobilu kojim se dovezao (renault 4, splitskih registracijskih oznaka) ima spremnike napunjene benzinom koje će zapaliti jer želi počiniti samoubojstvo. Na mjesto događaja ubrzo je došao službeni pregovarač Ministarstva unutarnjih poslova te Specijalna policija MUP-a, no muškarac je odbijao komunikaciju.
Kako bi ga spriječili u namjeri počinjenja samoubojstva, policijski službenici Specijalne policije su oko 9 sati razbili stakla na vozilu u kojem se nalazio muškarac, uhitili ga te uz uporabu sredstava prisile (tjelesne snage i sredstava za vezivanje),doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. U službenim prostorijama je utvrđen njegov identitet. Riječ je o 49-godišnjaku s područja Splita.

Zbog osiguranja mjesta događaja promet Ulicom grada Vukovara, od Ulice Fausta Vrančića do Miramarske ceste, bio je zatvoren od 8.40 do 9.10 sati.

Fotogaleriju i video ovog događaja pogledajte ovdje.


Stranica