Prometna nesreća s poginulom osobom

U ponedjeljak, 5. siječnja oko 6 sati, hrvatski je državljanin (1955.) upravljao osobnim automobilom marke VW Golf zagrebačkih registracijskih osoba Zagrebačkom ulicom u mjestu Šibice. Kod kbr. 79 pri izlasku iz blagog desnog zavoja pretjecao je dva nepoznata vozila i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati, te je sletjelo na nogostup sa sjeverne strane kolnika i bočnom stranom udarilo u metalni stup javne rasvjete. U opisanoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 55-godišnji V.K.

U ponedjeljak, 5. siječnja oko 6 sati, hrvatski je državljanin (1955.) upravljao osobnim automobilom marke VW Golf zagrebačkih registracijskih osoba Zagrebačkom ulicom u mjestu Šibice.

Kod kbr. 79 pri izlasku iz blagog desnog zavoja pretjecao je dva nepoznata vozila i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati, te je sletjelo na nogostup sa sjeverne strane kolnika i bočnom stranom udarilo u metalni stup javne rasvjete.

U opisanoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 55-godišnji V.K.


Stranica