Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Nepoznata muška osoba smrtno je stradala jučer, 3. veljače, oko 21 sat na križanju Slavonske avenije i ulice Kozari bok. Nepoznati je muškarac prelazio kolnik na mjestu bez obilježenog pješačkog prijelaza i tu je na njega naletio renault scenic koprivničkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 23-godišnja žena.

Nepoznata muška osoba smrtno je stradala jučer, 3. veljače, oko 21 sat na križanju Slavonske avenije i ulice Kozari bok. Nepoznati je muškarac prelazio kolnik na mjestu bez obilježenog pješačkog prijelaza i tu je na njega naletio renault scenic koprivničkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 23-godišnja žena. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a identitet se utvrđuje. Vozačica je na mjestu događaja alkotestirana i nalaz je bio negativan, a promet sjevernim kolnikom Slavonske avenije zaustavljen od 21.35 do 23.30.

Nadopuna:

U prometnoj nesreći na križanju Slavonske avenije i Kozari boka 3. veljače oko 21 sat smrtno je stradao 51-godišnji muškarac. Identitet je utvrđen na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.


Stranica