Drska krađa

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo drske krađe na štetu 38-godišnje vlasnice zlatarske radnje u Dubravi.


Foto: Ilustracija

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo drske krađe na štetu 38-godišnje vlasnice zlatarske radnje u Dubravi

. Osumnjičeni je u ponedjeljak, 22. veljače oko 19 sati ušao u zlatarnicu i od 35-godišnje zaposlenice zatražio da mu pokaže nekoliko ženskih ogrlica koje je ona stavila na prodajni pult. Osumnjičeni je zatim zatražio da mu se pokažu i ogrlice iz vitrine u zlatarnici. Kada se zaposlenica okrenula da ih izvadi, osumnjičeni je otuđio četiri ogrlice s pulta i istrčao van iz zlatarnice te se udaljio u nepoznato.
 
Materijalna šteta iznosi oko 27 000 kn. Po dovršenoj kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica