Razbojništvo

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je zajedno s još dvije muške osobe, u nedjelju, 9. svibnja oko 23 sata počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 38-godišnje žene, 22-godišnjeg muškarca i trgovačkog obrta iz Zagreba.

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je zajedno s još dvije muške osobe, u nedjelju, 9. svibnja oko 23 sata počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 38-godišnje žene, 22-godišnjeg muškarca i trgovačkog obrta iz Zagreba. Sva trojica su navedenog datuma došli do trgovine u Dubravi. S ciljem da steknu protupravnu imovinsku korist dvojica su ušla u trgovinu, dok je osumnjičeni 21-godišnjak ostao ispred trgovačkog objekta i nadzirao prilaz. Dvojica nepoznatih muškaraca koji su, naoružani pištoljima, ušli pištoljima zaprijetili su 22-godišnjem zaposleniku da im u vrećicu preda novac što je ovaj i učinio. Otuđili su oko 3 tisuće kuna i udaljili se u nepoznato.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Za dvojicom NN muškaraca nastavlja se intenzivna potraga.


Stranica