Pokušaj ubojstva

Jučer, 17. svibnja oko 20,50 sati na parkiralištu u 1. Petruševcu na Peščenici nepoznati je počinitelj ispalio nekoliko hitaca na 26-godišnjeg muškarca. Oštećeni se muškarac prije toga verbalno sukobio s 28-godišnjim muškarcem.

Jučer,  17. svibnja oko 20,50 sati na parkiralištu  u 1. Petruševcu na Peščenici nepoznati je počinitelj ispalio nekoliko hitaca na 26-godišnjeg muškarca. Oštećeni se muškarac prije toga verbalno sukobio s 28-godišnjim muškarcem.

Zatim je sjeo u fiat bravo zagrebačkih registracijskih oznaka i zaletio se u zid terase na kojoj su se nalazili prije navedeni 28-godišnjak i još trojica muškaraca (1976., 1981. i 1985.). zid je probio i udario 28- i 25-godišnjeg muškarca, a nepoznati je počinitelj ispalio nekoliko hitaca u smjeru 26-godišnjeg muškarca i prostrijelio ga. Liječnička mu je pomoć pružena u KBC Zagreb gdje su ozljede kvalificirane kao lake.

Dvadesetosomogodišnjak i dvadesetdevetogodišnjak su odvezeni u KB Dubrava gdje su i njihove ozljede kvalificirane kao lake. Sva četvorica muškaraca koji su se nalazi na terasi odvedeni su u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.



Stranica