Ubojstvo u pokušaju i dovođenje u opasnost života i imovine

Policijski službenici PU zagrebačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, 34- godišnjakom i 28-godišnjakom, zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, počinjenog 17. svibnja 2010. godine oko 20.50 sati na parkiralištu ispred udruge mladih na 1. Petruševac, 4. odvojak. Dvadesetšestogodišnjak i dvadesetosomodišnjak verbalno se sukobili, da bi 26-ak sjeo u svoje osobno vozilo fiat bravu zagrebačkih registarskih oznaka, te vozilom udario u zid ograđene terase spomenute udruge i na taj način nanio lake tjelesne ozljede 28- i 29-godišnjem muškarcima koji su se nalazili na terasi.

Policijski službenici PU zagrebačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, 34- godišnjakom i 28-godišnjakom, zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, počinjenog 17. svibnja 2010. godine oko 20.50 sati na parkiralištu ispred udruge mladih na 1. Petruševac, 4. odvojak.

Dvadesetšestogodišnjak i dvadesetosomodišnjak verbalno se sukobili, da bi 26-ak sjeo u svoje osobno vozilo fiat bravu zagrebačkih registarskih oznaka, te vozilom udario u zid ograđene terase spomenute udruge i na taj način nanio lake tjelesne ozljede 28- i 29-godišnjem muškarcima koji su se nalazili na terasi. Tridesetčetverogodišnjak je, iz vatrenog oružja, ispalio nekolika hitaca u pravcu 26-godišnjaka koji se nalazio u automobilu. 26-godišnjak se osobnim automobilom udaljio s mjesta događaja i zaustavio se pored obližnje kuće i od ukućana zatražio pomoć. Liječnička mu je pomoć pružena u KBC Zagreb. Po završetku krim istraživanja 34- godišnjak je prepraćen je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu je poradi počinjenja kaznenog djela ubojstvo u pokušaju i 28- godišnjak zbog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Dvadesetšestogodišnjak zadržan je na liječenju u KBC Zagreb, a nakon hospitalizacije protiv njega će se podnijeti adekvatna kaznena prijava mjerodavnom sudu u Zagrebu.


Stranica