Drske krađe u Novom Zagrebu i Trnju

Drska krađa u Novom Zagrebu (Šišićeva) U ponedjeljak, 14. lipnja oko 15.15 sati (saznanje za događaj 15. lipnja) na području Novog Zagreba, Šišićeva ulica, dok je 67-godišnjakinja išla ulicom do nje se na biciklu dovezao nepoznati počinitelj i iz ruku joj istrgnuo torbu. Potom se udaljio u nepoznatom smjeru. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Drska krađa u Novom Zagrebu (Šišićeva)  
U ponedjeljak, 14. lipnja oko 15.15 sati (saznanje za događaj 15. lipnja) na području Novog Zagreba, Šišićeva ulica, dok je 67-godišnjakinja išla ulicom do nje se na biciklu dovezao nepoznati počinitelj i iz ruku joj istrgnuo torbu. Potom se udaljio u nepoznatom smjeru. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Drska krađa u Novom Zagrebu (Av. Dubrovnik)
U utorak, 15. lipnja oko 14.25 sati na području Novog Zagreba, Avenija Dubrovnik, dok je 59-godišnjakinja hodala ulicom do nje se s leđa na biciklu dovezao nepoznati počinitelj i iz ruku joj istrgnuo novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. 

Drska krađa u Trnju (Nalješkovićeva)
U utorak, 15. lipnja oko 16.05 sati na području Trnja, Nalješkovićeva, dok je skupina dječaka na osnovnoškolskom igralištu igrala nogomet prišla su im dvojica nepoznatih mladića. Iskoristili su nepažnju dječaka koji su igrali nogomet i otuđili su okopojasnu torbicu 12-godišnjaka odloženu pokraj gola. U torbici su se nalazili osobni dokumenti, novac i mobitel. Nakon toga prišli su 15-godišnjaku koji je stajao pokraj nogometnog terena i iz njegove torbice otuđili su mu mobitel. Počinitelji su se potom udaljili u nepoznatom smjeru.



Stranica