Posljedice nevremena u Gradu Zagrebu

Pad stupa Dalekovoda (Unčanska) Jučer, 13. srpnja oko 18,45 sati u Novom Zagrebu, Unčanska, u polju je pao drveni stup Dalekovoda. Djelatnici Elektre Zagreb sanirali su oštećenje. Udar groma u Novom Zagrebu (Deprimski put) Jučer, 13. srpnja između 18 i 19 sati u Novom Zagrebu, Desprimski put, zbog udara groma u stup javne rasvjete, odvojen je kabel za napajanje sa stupa koji je digao privremeni krov kuće u vlasništvu 45-godišnjaka i oštetio instalacije. Šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pad stupa Dalekovoda (Unčanska)

Jučer, 13. srpnja oko 18,45 sati u Novom Zagrebu, Unčanska, u polju je pao drveni stup Dalekovoda. Djelatnici Elektre Zagreb sanirali su oštećenje.

Udar groma u Novom Zagrebu (Deprimski put)

Jučer, 13. srpnja između 18 i 19 sati u Novom Zagrebu, Desprimski put, zbog udara groma u stup javne rasvjete, odvojen je kabel za napajanje sa stupa koji je digao privremeni krov kuće u vlasništvu 45-godišnjaka i oštetio instalacije. Šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pad krova u Novom Zagrebu (Gospodarska)

Jučer, 13. srpnja oko 18,50 sati u Novom Zagrebu, Gospodarska, sa zgrade tvrtke iz Zagreba je pao limeni krov na susjednu zgradu tvrtke iz Zagreba. Očevid će biti obavljen u jutarnjim satima. Šteta nije utvrđena.

Oštećenje lima zgrade na Trešnjevci (Vencenta od Kastva)

Jučer, 13. srpnja oko 18,55 sati na Trešnjevci, Vincenta iz Kastva, popustio je zbog nevremena zaštitni lim s vanjske strane stambene zgrade, a na 10 katu u stanu u vlasništvu 53-godišnjaka razbijena je prozorska stjenka. Vatrogasci su uklonili lim.

Požar krovišta kuće na Trnju (Koturaška)

Jučer, 13. srpnja oko 19 sati na Trnju, Koturaška, zbog udara groma izbio je požar na krovištu napuštene zgrade bivšeg poduzeće  iz Zagreba. Krovište je u potpunosti izgorjelo, a požar su ugasili vatrogasci.

Oštećenje krova radionice u Novom Zagrebu (Dragonožečka cesta)

Jučer, 13. srpnja oko 19 sati u Novom Zagrebu, Dragonožečka cesta, zbog jakog vjetra otrgnut je limeni krov sa automehaničarske radionice u vlasništvu 35-godišnjaka. Otrgnuti krov je pao na kamp kućicu. Šteta nije utvrđena.

Pad stabla u Novom Zagrebu (Drežnik)

Jučer, 13. srpnja oko 20 sati u Novi Zagreb, Drežnik, zbog pada stabla na kolnik oštećen je priključak strujnog kabela i krovna konstrukcija na vikendici vlasništvu 77-godišnjaka. Šteta nije utvrđena.

 


Stranica