Prometna nesreća s lakše ozlijeđenim osobama; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 16. srpnja u 15,25 sati dogodila se prometna nesreća na južnom kolniku autoceste A2, na 2. kilometru u Zagrebu, do koje je došlo na način da je nepoznati vozač upravljao vozilom nepoznate marke i registracijskih oznaka, a kretao se južnim kolnikom, lijevim prometnim trakom u smjeru istoka.

Jučer, 16. srpnja u 15,25 sati dogodila se prometna nesreća na južnom kolniku autoceste A2, na 2. kilometru u Zagrebu, do koje je došlo na način da je nepoznati vozač upravljao vozilom nepoznate marke i registracijskih oznaka, a kretao se južnim kolnikom, lijevim prometnim trakom u smjeru istoka. Dolaskom do 2. kilometra, pretekao je teretni automobil koprivničkih registracijskih oznaka, te je nakon pretjecanja počeo bezrazložno zaustavljati svoje vozilo naglim kočenjem ispred navedenog teretnog automobila, uslijed čega je došlo do naleta teretnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka na dva osobna i jedno teretno vozilo. Vidjevši prometnu nesreću koja se dogodila iza njega, nepoznati je vozač napustio mjesto događaja. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene tri osobe.
Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.
   


Stranica