Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene i muškarce

Jučer, 29. kolovoza od 10 do 21,50 sati, Jarunska avenija, Trešnjevka, Hrvatskog vaterpolo savez je na prostoru SRC Mladost organizirao Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene i muškarce. Na ukupno 6 utakmica i na svečanom otvaranju bilo je oko 5500 gledatelja. Policijski su službenici evidentirali dva oštećenja osobnih automobila od strane nepoznatih počinitelja.

Jučer, 29. kolovoza od 10 do 21,50 sati, Jarunska avenija, Trešnjevka, Hrvatskog vaterpolo savez je na prostoru SRC Mladost organizirao Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene i muškarce. Na ukupno 6 utakmica i na svečanom otvaranju bilo je oko 5500 gledatelja. Policijski su službenici evidentirali dva oštećenja osobnih automobila od strane nepoznatih počinitelja. Oko 17,45 sati, na parkiralištu u Jarunskoj, skupina nepoznatih mlađih muškaraca je tjelesnom snagom oštetila pegueot 206 bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka i napala bosanskohercegovačke državljane: vlasnika vozila (1975.) te još trojicu muškaraca (1975., 1980., 1985.).

Oštećeni su se, nakon napada, udaljili vozilom. Ali počinitelji su ih sustigli na Slavonskoj aveniji (raskrižje kod Zelene tržnice), otvorili vrata na peugeotu i ponovo ih napali, međutim počinitelji su ih sustigli na Slavonskoj aveniji na raskrižju prema Zelenoj tržnici gdje su otvorili vrata na vozilu i ponovno ih počeli udarati. Vozač peugeota stavio je vozilo u pogon da se što prije udalji, ali je udario BMW 118 D zagrebačkih registracijskih oznaka i prouzročio materijalnu štetu. Materijalna šteta na peugeotu još nije utvrđena, a bosanskohercegovački državljani odbili su liječničku pomoć.

Drugi događaj zbio se na Jarunskoj aveniji oko 22 sata kada su dvojica nepoznatih počinitelja došli do renault scenic privilegea srbijanskih registracijskih oznaka kada je vozilo (upravljao 50-godišnji muškarac) izlazilo iz parkirališta. Jedan je bacio kamen u vjetrobransko staklo, a drugi je automobil udario nogom. Zatim su pobjegli s mjesta događaja.

Materijalna šteta za sada nije utvrđena.



Stranica