Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na Medveščaku

Jučer, 2. rujna oko 19 sati na Gračanskoj cesti, Medveščak, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 49-godišnji vozač motocikla kawasaki ZX6R ninja. On je upravljao motociklom Gračanskom cestom prema jugu i,neoprezno zakočio. Izgubio je kontrolu nad motociklom te pao na bok. Motocikl se nastavio kretati i naletio na wv passat krapinskih registracija, koji se suprotnom kolničkom trakom kretao prema sjeveru.


Foto
: Ilustracija

Jučer, 2. rujna oko 19 sati na Gračanskoj cesti, Medveščak, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 49-godišnji vozač motocikla kawasaki ZX6R ninja. On je upravljao motociklom Gračanskom cestom prema jugu i,neoprezno zakočio. Izgubio je kontrolu nad motociklom te pao na bok. Motocikl se nastavio kretati i naletio na wv passat krapinskih registracija, koji se suprotnom kolničkom trakom kretao prema sjeveru.

Vozač passata, 37-godišnji muškarac, pokušao je izbjeći nalet zaobilaženjem. Vozač kawasakija teško je ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u KB Merkur.

 


Stranica