Prometna nesreća sa smrtnom stradalom osobom i dvije teško ozlijeđene osobe na DC-1

Jučer, 26. rujna oko 18.40 sati na državnoj cesti DC-1, na 16. kilometru kod mjesta Jablanovec došlo je do prometne nesreće, u kojoj je 27-godišnji državljanin BiH poginuo, a 81-godišnji hrvatski državljanin i 32-godišnji državljanin BiH su teško ozlijeđeni.


Foto:
Ilustarcija

Jučer, 26. rujna oko 18.40 sati na državnoj cesti DC-1, na 16. kilometru kod mjesta Jablanovec došlo je do prometne nesreće, u kojoj je 27-godišnji državljanin BiH poginuo, a 81-godišnji hrvatski državljanin i 32-godišnji državljanin BiH su teško ozlijeđeni.

Upravljajući automobilom ford fokus slovenskih nacionalnih oznaka 32-godišnji muškarac je krećući se u smjeru sjevera ulaskom u lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine i uvjeta na kolniku izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju prešao u suprotan smjer. Kada se poprečno nalazio na južnoj prometnoj traci, na njegovu je lijevu bočnu stranu prednjim dijelom naletio osobni automobil zastava florida zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 81-godišnjak.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 27-godišnjak, putnik u automobilu slovenskih nacionalnih oznaka. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Liječnička pomoć 81-godišnjaku i 32-godišnjaku, koji su teško ozlijeđeni, pružena je u KB Sveti Duh. Promet se odvijao jednom prometno trakom od 19.05 do 22 sata.



Stranica