Zloporaba opojnih droga

 

Foto: PU zagrebačka

U srijedu, 9. veljače policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i tom prilikom zaplijenili ukupno 34,9 grama heroina, 6 komada tableta Heptanon, novčane iznose od 8420 kuna i 200 eura za koje se sumnja da su pribavljeni preprodajom droge.

Navedenog dana u poslijepodnevnim satima na području Črnomerca policijski službenici Odjela kriminaliteta droga su zbog sumnje da se bavi preprodajom heroina uhitili 30-godišnjeg muškarca, a  izvršenom pretragom stana u kojem neprijavljeno boravi, pronađeno je 34,9 grama heroina, 6 komada tableta Heptanon te 8420 kuna i 200 eura. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnji osumnjičenik nabavljao veće količine heroina kojeg je potom skrivao i prepakiravao u stanu u kojem neprijavljeno boravi, nakon čega ga je dalje preprodavao.

Vrijednost  zaplijenjene droge cijeni se na 10 000kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dostigla i znatno viši iznos. Osumnjičeni do sada nije evidentiran kao počinitelj kaznenih djela, a jučer je, uz kaznenu prijavu, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica