Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Ilici

Jučer, 10. veljače oko 16 sati u Ilici dogodila se prometna nesreća u kojoj je po život opasno ozlijeđena 51-godišnja žena. Na nju je kod kućnog broja 203 naletio volkswagen eos zagrebačkih registracijskih oznaka koji je vozio po prometnoj traci za vozila javnog prijevoza (suprotni smjer od smjera kretanja eosa). Za sada nepoznati vozač koristio je taj dio kolnika

Jučer, 10. veljače oko 16 sati u Ilici dogodila se prometna nesreća u kojoj je po život opasno ozlijeđena 51-godišnja žena. Na nju je kod kućnog broja 203 naletio volkswagen eos zagrebačkih registracijskih oznaka koji je vozio po prometnoj traci za vozila javnog prijevoza (suprotni smjer od smjera kretanja eosa). Za sada nepoznati vozač koristio je taj dio kolnika da zaobiđe kolonu vozila, no nije prilagodio brzinu gustoći prometa i broju automobila na cesti. Zbog toga je naletio na 51-godišnju pješakinju koja je kod broja 203. kolnik prelazila van obilježenog pješačkog prijelaza.

Teško ozlijeđenoj ženi liječnička je pomoć pružena u KB „Sestre milosrdnice“, a policijski službenici Prometne policije rade na utvrđivanju identiteta vozača vw eos-a.

 



Stranica