Prometna nesreća s poginulom osobom u Svetoj Nedelji

Jučer, 18. veljače oko 15,50 sati u Ulici Dr. F. Tuđmana u Svetoj Nedelji dogodila se prometna nesreća u kojoj ej smrtno stradao 22-godišnji motociklist, a vozač citroena zagrebačkih registracijskih oznaka teško je ozlijeđen. Putnica u istom automobilu ozlijeđena je lakše. 

Jučer, 18. veljače oko 15,50 sati u Ulici Dr. F. Tuđmana u Svetoj Nedelji dogodila se prometna nesreća u kojoj ej smrtno stradao 22-godišnji motociklist, a vozač citroena zagrebačkih registracijskih oznaka teško je ozlijeđen. Putnica u istom  automobilu ozlijeđena je lakše.
Vozač citroena (1958.) neoprezno se uključivao u promet s parkirališta na kolnik gore navedene ulice i nije propustio sva vozila koja imaju prednost prolaska. Tada je na zadnji lijevi dio automobila naletio kawasaki ZX kojima je upravljao 22-godišnji mladić. On je motociklom upravljao bez položenog vozačkog ispita za A kategoriju vozila, a motocikl nije bio registriran.  Motociklist je pretjecao kolonu vozila i u trenutku nesreće bio u traci za suprotni smjer kretanja.
Teško i lakše ozlijeđenima iz osobnog automobila liječnička je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.
Promet je tom dionicom županijske ceste bio obustavljen od 16,10 do 19 sati.     



Stranica