Rezultati natjecanja školskih prometnih jedinica "Sigurno u prometu"

U petak 6. svibnja u OŠ Lovre pl. Matačića u Zagrebu Odjel za sigurnost cestovnog prometa PU zagrebačke je u suradnji s AK Siget i HAK-om organizirao i proveo XIV. natjecanje školskih prometnih jedinica s područja PU zagrebačke.

Najuspješnija s 438 osvojenih bodova bila je ekipa OŠ Sesvetska Sopnica, drugo mjesto sa 407 bodova osvojila je I. ekipa OŠ Gustava Krkleca, a treće sa 378 boda II. ekipa OŠ Gustava Krkleca.

Istovremeno je u organizaciji AK Siget i HAK-a održano XIX. gradsko natjecanje „Sigurno u prometu“ na kojem je najuspješnija bila I. ekipa OŠ Sesvetska Sopnica, drugo mjesto osvojila je ekipa OŠ Ivana Granđe, a treće mjesto II. ekipa OŠ Sesvetska Sopnica.

 Na državnom natjecanju koje će se u organizaciji HAK-a krajem svibnja održati u Puli, Grad Zagreb predstavljat će po dvije najuspješnije djevojčice i dječaka i to Dora Čičak iz OŠ Sesvetska Sopnica i Nikolina Novosel iz OŠ Ivana Granđe te Patrick Cetina iz OŠ Sesvetska Sopnica i Josip Črgar iz OŠ Ivana Granđe.

 Najuspješniji natjecatelji su nagrađeni vrijednim nagradama (pokali, medalje, bicikli, zaštitne kacige) koje su osigurane iz sredstava Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH i AK Siget.



Stranica