Prometna nesreća u Ilici s teško ozlijeđenim osobama

Jučer, oko 10 sati u Ilici, kod kbr. 474, dogodila se prometna nesreća kada je 46-godišnji vozač upravljajući renault meganom u smjeru istoka, skrenuo lijevo preko bijele uzdužne neisprekidane crte i sudario se sa renault cliom zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnjakinja. Od naleta renault clio je odbačen i sudario se u desnoj prometnoj traci sa renault kangoom zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnjak. U nesreći teško je ozlijeđena 40-godišnja vozačica renault clia, kao i 65-godišnja žena i trogodišnje dijete, koji su bili putnici u automobilu, a liječnička pomoć pružena im je u KB Sestara milosrdnica i Klinici za dječje bolesti.


 

Foto: Ilustracija

Jučer, oko 10 sati u Ilici, kod kbr. 474, dogodila se prometna nesreća kada je 46-godišnji vozač upravljajući renault meganom u smjeru istoka, skrenuo lijevo preko bijele uzdužne neisprekidane crte i sudario se sa renault cliom zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnjakinja. Od naleta renault clio je odbačen i sudario se u desnoj prometnoj traci sa renault kangoom zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnjak.

U nesreći teško je ozlijeđena 40-godišnja vozačica renault clia, kao i 65-godišnja žena i trogodišnje dijete, koji su bili putnici u automobilu, a liječnička pomoć pružena im je u KB Sestara milosrdnica i Klinici za dječje bolesti.    



Stranica