Krim. istraživanje: razbojništva na benzinskim postajama

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima 6. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom Republike Hrvatske i 45-godišnjim državljaninom BiH zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih razbojništva na štetu trgovačkog društva iz Siska, i poduzeća iz Rijeke i Zagreba.

Osumnjičeni su od 17. lipnja do 15. kolovoza 2007. godine na području Siska, Karlovca i Marije Bistrice maskirani kapama s prorezima za oči i usta i uz prijetnju pištolja počinili razbojništva nad zaposlenicima benzinskih postaja na navedenim područjima te otuđivali novac, cigarete, bonove za mobitele i dr. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 100 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odvedeni su u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Za državljaninom BiH na snazi je međunarodna potraga Interpola BIH. 


 

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta  u suradnji s policijskim službenicima 6. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom Republike Hrvatske i 45-godišnjim državljaninom BiH zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih razbojništva na štetu trgovačkog društva iz Siska, i poduzeća iz Rijeke i Zagreba.

Osumnjičeni su od 17. lipnja do 15. kolovoza 2007. godine na području Siska, Karlovca i Marije Bistrice maskirani kapama s prorezima za oči  i usta i uz prijetnju pištolja počinili razbojništva nad zaposlenicima benzinskih postaja na navedenim područjima te otuđivali novac, cigarete, bonove za mobitele i dr. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 100 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odvedeni su u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Za državljaninom BiH na snazi je međunarodna potraga Interpola BIH.  



Stranica