Prijetnja

Policijski službenici Policijske postaje Maksimir i Peščenica jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 18-godišnjaka. Osumnjičeni je 24. kolovoza oko 21,30 sati oštećenog koji stanuje na katu obiteljske kuće u I. Kozari putu, pozvao k sebi u podstanarski stan. Kad je 18-godišnjak došao do ulaznih vrata stana osumnjičenog, nije htio ući u stan jer od ranije nije u dobrim odnosima sa 56-godišnjakom nego je ostao na ulaznim vratima, 56-godišnjak je u ruci držao kuhinjski nož i ozbiljno mu prijetio da će ga ozlijediti. Oštećeni je u iz straha za vlastiti život otrčao na ulicu prema obližnjem kafe baru dokud ga je pratio osumnjičeni, te se okolnim putem vratio u stan i zatražio intervenciju policije. Policijski službenici su u navedenom kafe baru pronašli osumnjičenog koji je za pojasom imao kuhinjski nož, te ga priveli u službene prostorija na kriminalističko istraživanje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenog 56-godišnjaka policijski su službenici, uz posebno izvješće, odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


 

Policijski službenici Policijske postaje Maksimir i Peščenica jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 18-godišnjaka. Osumnjičeni je 24. kolovoza oko 21,30 sati oštećenog koji stanuje na katu obiteljske kuće  u I. Kozari putu, pozvao k sebi u podstanarski stan. Kad je 18-godišnjak došao do ulaznih vrata stana osumnjičenog, nije htio ući u stan jer od ranije nije u dobrim odnosima sa 56-godišnjakom nego je ostao na ulaznim vratima, 56-godišnjak je u ruci držao kuhinjski nož i ozbiljno mu prijetio da će ga ozlijediti. Oštećeni je u iz straha za vlastiti život otrčao na ulicu prema obližnjem kafe baru dokud ga je pratio osumnjičeni, te se okolnim putem vratio u stan i zatražio intervenciju policije. Policijski službenici su u navedenom kafe baru pronašli osumnjičenog koji je za pojasom imao kuhinjski nož, te ga priveli u službene prostorija na kriminalističko istraživanje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenog 56-godišnjaka policijski su službenici, uz posebno izvješće, odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica