Nogometna utakmica reprezentacija Hrvatske i Izraela

U utorak, 6. rujna od 20 do 22 sata na području Maksimira, Maksimirska cesta, na stadionu NK Dinamo odigrana je međunarodna nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Izraela, kojoj je nazočilo oko 14 000 gledatelja. Za vrijeme odigravanja utakmice u službene policijske prostorije privedeno je sedam domaćih navijača zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Nakon prekršajne obrade navedene osobe su odvedene sucu za prekršaje. Oko 16,20 sati u službene prostorije privedeno je 8 navijača zbog neposjedovanja dokumenata, a nakon prekršajne obrade svi su pušteni. Drugih postupanja policijskih službenika nije bilo.




 

 

Foto: Ilustracija

U utorak, 6. rujna od 20 do 22 sata na području Maksimira, Maksimirska cesta, na stadionu NK Dinamo odigrana je međunarodna nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Izraela, kojoj je nazočilo oko 14 000 gledatelja. Za vrijeme odigravanja utakmice u službene policijske prostorije privedeno je sedam domaćih navijača zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Nakon prekršajne obrade navedene osobe su odvedene sucu za prekršaje.

Oko 16,20 sati u službene prostorije privedeno je 8 navijača zbog neposjedovanja dokumenata, a nakon prekršajne obrade svi su pušteni.

Drugih postupanja policijskih službenika nije bilo.

 



Stranica