Dovršeno krim. istraživanje – provala, krađa, otuđenje osobnog automobila

Policijski službenici VI. Policijske postaje Zagreb, proveli su kriminalističko istraživanje nad 25 i 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo pokušaj provale, krađu i otuđenje osobnog automobila. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni 13. travnja 2011. godine u Jarunskoj ulici, otuđili fiat uno, sisačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 73-godišnjaka, a potom ga prodali otkupnoj reciklažnoj stanici za 1 200 kuna. Navedeni dvojac je 27. travnja i 3. svibnja 2011. godine u Novom Zagrebu, otuđio fiat uno, zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 63-godišnjakinje. Dana 23. travnja i 4. svibnja 2011. godine u Novom Zagrebu, provalili su u ugostiteljski objekt vlasništvo 33-godišnjaka iz kojeg su otuđili razna alkoholna i bezalkoholna pića. Osumnjičeni su 9. i 15. listopada 2011. godine u Novom Zagrebu, sa željezničke pruge na relaciji Sveta Klara – Hrvatski Leskovac, otuđili bakrene sajle koje služe kao izolatori na pruzi. Dana 26. listopada 2011. godine u Novom Zagrebu, dvojac je uhićen na provali u trgovinu. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 26-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, a za 25-godišnjakom je na snazi bila tjeralica te je priveden u prostorije zatvora Zagreb, koji ga potražuje. 


 

Policijski službenici VI. Policijske postaje Zagreb, proveli su kriminalističko istraživanje nad 25 i 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo pokušaj provale, krađu i otuđenje osobnog automobila.    

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni 13. travnja 2011. godine u Jarunskoj ulici, otuđili fiat uno, sisačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 73-godišnjaka, a potom ga prodali otkupnoj reciklažnoj stanici za 1 200 kuna. Navedeni dvojac je 27. travnja i 3. svibnja 2011. godine u Novom Zagrebu, otuđio fiat uno, zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 63-godišnjakinje. Dana 23. travnja i 4. svibnja 2011. godine u Novom Zagrebu,  provalili su u ugostiteljski objekt vlasništvo 33-godišnjaka iz kojeg su otuđili razna alkoholna i bezalkoholna pića. Osumnjičeni su 9. i 15. listopada 2011. godine u Novom Zagrebu,  sa željezničke pruge na relaciji Sveta Klara – Hrvatski Leskovac, otuđili bakrene sajle koje služe kao izolatori na pruzi. Dana 26. listopada 2011. godine u Novom Zagrebu, dvojac je uhićen na provali u trgovinu.                    

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 26-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, a za  25-godišnjakom je na snazi bila tjeralica te je priveden u prostorije zatvora Zagreb, koji ga potražuje.    



Stranica