Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenim osobama na Aveniji Dubrovnik

Jučer, 7. prosinca oko 17,30 sati na Aveniji Dubrovnik, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a pet lakše. Upravljajući automobilom bmw 3 zagrebačkih registracijskih oznaka Avenijom Dubrovnik južnim kolnikom u smjeru istoka 25-godišnjak je dolaskom nešto zapadnije od ulice Trsko u prestrojavanju izgubio nadzor nad vozilom i sletio na meki teren razdjelnog kolnika te zahvatio rubni kamen i naletio na tramvajske tračnice. Zanio se i u prevrtanju sletio na sjeverni kolnik Avenije Dubrovnik te lijevim bočnim dijelom naletio na lijevi prednji i bočni dio osobnog automobila fiat tempera zagrebačkih registracijskih kojim je upravljao 52-godišnjak, a kretao se u smjeru zapada. U prevrtanju bmw-a zbog prštanja kamenja i zemlje po sjevernom kolniku oštećena su slijedeća vozila: citroen c3 kojim je upravljala 42-godišnjakinja, suzuki sx4 kojim je upravljao 57-godišnjak i seat leon kojim je upravljala 27-godišnjakinja, a svi su se kretali u smjeru zapada. U nesreći je 25-godišnji vozač bmw-a 3 teško ozlijeđen, a lakše 52-godišnji vozač fiata tempre te četvero putnika u njegovom automobilu. Liječnička im je pomoć pružena u KBC Zagreb.




 

Jučer, 7. prosinca oko 17,30 sati na Aveniji Dubrovnik, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a pet lakše. Upravljajući automobilom bmw 3 zagrebačkih registracijskih oznaka Avenijom Dubrovnik južnim kolnikom u smjeru istoka 25-godišnjak je dolaskom nešto zapadnije od ulice Trsko u prestrojavanju izgubio nadzor nad vozilom i sletio na meki teren razdjelnog kolnika te zahvatio rubni kamen i naletio na tramvajske tračnice. Zanio se i u prevrtanju sletio na sjeverni kolnik Avenije Dubrovnik te lijevim bočnim dijelom naletio na lijevi prednji i bočni dio osobnog automobila fiat tempera zagrebačkih registracijskih kojim je upravljao 52-godišnjak, a kretao se u smjeru zapada. U prevrtanju bmw-a zbog prštanja kamenja i zemlje po sjevernom kolniku oštećena su slijedeća vozila: citroen c3 kojim je upravljala 42-godišnjakinja, suzuki sx4 kojim je upravljao 57-godišnjak i seat leon kojim je upravljala 27-godišnjakinja, a svi su se kretali u smjeru zapada.

U nesreći je 25-godišnji vozač bmw-a 3 teško ozlijeđen, a lakše 52-godišnji vozač fiata tempre te četvero putnika u njegovom automobilu. Liječnička im je pomoć pružena u KBC Zagreb.

 



Stranica