Požar vozila u Centru i kuće u Novom Zagrebu

Danas, 4. siječnja oko 2,15 sati u Centru, Šestinski vrh, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar osobnog automobila BMW X5, zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu leasing poduzeća iz Zagreba.

Danas, 4. siječnja oko 2,15 sati u Centru, Šestinski vrh, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar osobnog automobila BMW X5, zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu leasing poduzeća iz Zagreba. Navedeno vozilo je u cijelosti izgorjelo dok je vozilo mercedes a zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 45-godišnjaka, koje je bilo parkirano kraj BMW-a, oštećeno s prednje strane. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid slijedi u jutarnjim.

Danas, 4. siječnja oko 1,20 sati u Novom Zagrebu, Furjanička, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar drvene kuće koja je u potpunosti izgorjela, a u vlasništvu je 35-godišnjakinje. U požaru je i nagorjelo krovište susjedne kuće u vlasništvu 62-godišnjaka. Ozlijeđenih osoba nije bilo a požar su ugasili vatrogasci. Očevid slijedi u jutarnjim satima.  



Stranica