Prometna nesreća s teško ozlijeđenim pješakom u Ivanić-Gradu; traže se svjedoci očevici

Danas, 15. veljače iza ponoći u Zagrebačkoj je ulici u Graberju Ivanićkom nepoznati vozač nepoznatog automobila naletio na 61-godišnjeg pješaka i napustio mjesto nesreće, ne pruživši pomoć ozlijeđenom pješaku. Ozlijeđenom je muškarcu liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nastanka prometne nesreće molimo svjedoke-očevice ili osobe koje raspolažu korisnim saznanjima o događaju da se jave na brojeve telefona 2881-111 ili 192. 




 

 

Foto: Ilustracija

Danas, 15. veljače iza ponoći u Zagrebačkoj je ulici u Graberju Ivanićkom nepoznati  vozač nepoznatog automobila naletio na 61-godišnjeg pješaka i napustio mjesto nesreće, ne pruživši pomoć ozlijeđenom pješaku. Ozlijeđenom je muškarcu liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nastanka prometne nesreće molimo svjedoke-očevice  ili osobe koje raspolažu korisnim saznanjima o događaju da se jave na brojeve telefona 2881-111 ili 192.  

 



Stranica