Tražimo očevice prometne nesreće na Oporovečkoj s teško ozlijeđenom osobom

Jučer, 16. listopada oko 12 sati, 39-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom mazda 323 zagrebačkih registracijskih oznaka Oporovečkom ulicom u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do raskrižja sa Grižanskom ulicom i Alejom tišine, gdje se 

 

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 16. listopada oko 12 sati, 39-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom mazda 323 zagrebačkih registracijskih oznaka Oporovečkom ulicom u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do raskrižja sa Grižanskom ulicom i Alejom tišine, gdje se prometom upravlja semaforima, ušla je u raskrižje na neutvrđeno svjetlo na semaforu, zadržavajući smjer kretanja. Na sjeveroistočnoj strani raskrižja, prednjim dijelom automobila naletjela je na lijevu bočnu stranu bicikla merida kojim je upravljao 67-godišnjak, a kretao se obilježenim pješačkim prijelazom Oporovečke ulice u smjeru sjeveroistoka na neutvrđeno svjetlo na semaforu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 67-godišnjak kojem je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava.

Budući je sporno tko je od sudionika ušao u raskrižje na upaljeno crveno svjetno na semaforu, molimo sve očevice da se s korisnim informacijama jave na telefon 192.



Stranica