Osumnjičeni za razbojničku krađu na benzinskoj postaji

Policijski službenici Policijske postaje Ivanić Grad dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom osumnjičenika (21,23, 21 i 19) zbog osnova sumnje da su počinili razbojničku krađu. Sumnja se da su 19. studenoga oko 16 sati u mjestu Okešinec, na odmorištu AC A3 Zagreb-Bajakovo, ušli u prodajni prostor benzinske postaje te iz rashladnih vitrina otuđili razna alkoholna  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanić Grad dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom osumnjičenika (21,23, 21 i 19) zbog osnova sumnje da su počinili razbojničku krađu. Sumnja se da su 19. studenoga oko 16 sati u mjestu Okešinec, na odmorištu AC A3 Zagreb-Bajakovo, ušli u prodajni prostor benzinske postaje te iz rashladnih vitrina otuđili razna alkoholna pića i druge prodajne predmete. Izlaskom iz prodajnog prostora benzinske postaje 21-godišnjak je lakše ozlijedio 42-godišnjeg zaposlenika, a potom su sva četvorica osumnjičenih lakše ozlijedila 45-godišnjeg zaposlenika te su se udaljili iz benzinske postaje. Ukupna pričinjena materijalna šteta iznosi oko 2.100 kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica