Osumnjičen za dvije drske krađe i razbojništvo

Policijski službenici IV policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dvije drske krađe i razbojništvo. Sumnja se da je drske krađe počinio 24. kolovoza i 10. listopada na području Peščenice i Novog Zagreba, prišavši oštećenima te im otuđivši mobitel i lančić. Također, sumnja se da je 12. kolovoza oko 4.15 sati na Trnju, počinio razbojništvo uporabom tjelesne snage nad 33-godišnjakinjom i 32-godišnjakom te im otuđio mobitel i torbicu. Materijalna šteta iznosi oko 13.600 kuna.

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici IV policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dvije drske krađe i razbojništvo. Sumnja se da je drske krađe počinio 24. kolovoza i 10. listopada na području Peščenice i Novog Zagreba, prišavši oštećenima te im otuđivši mobitel i lančić. Također, sumnja se da je 12. kolovoza oko 4.15 sati na Trnju, počinio razbojništvo uporabom tjelesne snage nad  33-godišnjakinjom i 32-godišnjakom te im  otuđio mobitel i torbicu. Materijalna šteta iznosi oko 13.600 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica