Ubojstvo - nadopuna

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 53-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, kazneno djelo povrede djetetovih prava te kazneno djelo tjelesne ozljede, a kaznena prijava je dostavljena  

FOTO: Ilustracija

Nadopuna:

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 53-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, kazneno djelo povrede djetetovih prava te kazneno djelo tjelesne ozljede, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 20. ožujka, u službene prostorije na kriminalističko istraživanje dovedena je osoba koja se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom.

U ponedjeljak, 19. ožujka oko 15,40 sati na Črnomercu u Prilazu Gjure Deželića, u stanu je od ozljeda oštrim predmetom preminuo 66-godišnjak dok je 32-godišnjakinja lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KB Sveti Duh. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a za počiniteljem se traga.



Stranica