Predstavljeno Izvješće o stanju i kretanju sigurnosnih pokazatelja na području Zagrebačke županije u 2017.

Foto: PU zagrebačka

U petak, 29. lipnja na 7. sjednici Županijske skupštine Zagrebačke županije načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić predstavio je Izvješće o stanju i kretanju sigurnosnih pokazatelja na području Zagrebačke županije u 2017., koje svake godine podnosi Policijska uprava zagrebačka.

Nakon izlaganja Izvješće je razmotreno i jednoglasno prihvaćeno.

Možemo zaključiti da sve što se događa na području PU Zagrebačke reflektira se, kako statistički na kretanje sigurnosnih pokazatelja MUP-a RH, tako i na subjektivan osjećaj sigurnosti svih građana Hrvatske. 

Na Sjednici Županijske skupštine iskazano je izrazito zadovoljstvo prošlogodišnjim analitičko statistički pokazateljima, koji ne samo da potvrđuju pravilno planiranje svih operativnih mjera i radnji nego i predstavlja obvezu u radu tijekom 2018. 

Također, vrlo dobrom sinergijom građana, policije i gradskih tijela i tijela županijske skupštine, zajednički se kvalitetno utjecalo na dobro stanje sigurnosti. 

Na kraju, u pozitivno orijentiranoj raspravi zastupnika u smislu pohvala i podrške radu PU zagrebačkoj, došlo se do zaključka da ćemo i u 2018. i u slijedećim godinama, stručnošću i društvenom odgovornošću pronaći uvijek najbolje načine u borbi protiv društveno nepoželjnog ponašanja. 



Stranica