Prometna nesreća na Ilici

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. kolovoza oko 21.15 sati, 20-godišnjak je upravljao mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka Ilicom u smjeru zapada te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen uz desni rub kolnika. U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku  i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na opel astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak.

U daljnjem kretanju, 20-godišnjak je naletio na renault clio krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a potom na mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći smrtno su stradale suvozačice iz mercedesa i opel astre, 23-godišnjakinja i zasad nepoznata ženska osoba. Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač opel astre, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice, dok je 20-godišnji vozač mercedesa lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh. Iz renaulta clia lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica.     

Zbog obavljanja očevida do 4.20 sati promet Ilicom u oba smjera od Roginine do Vrapčanske ulice bio je obustavljen.



Pisane vijesti