U Zaprešiću održana Promocija projekta „Motivacija.hr“

Foto: PUZ

U petak, 1. veljače 2019. godine u Zaprešiću u Ulici M. Krušlina 16 održana je promocija projekta „motivacija.hr.“ Na promociji Projekta predstavljene su udruge koje se bave motivacijskim grupama za mlade, motivacijskim grupama za roditelje, te prevencijom ovisnosti pomoći ovisnicima pri odlasku u terapijske zajednice.
Promocija projekta motivacija.hr u suradnji s Centrom za mladež  Zaprešić, Policijskom postajom Zaprešić, Klinikom za psihijatriju Vrapče te uz podršku Grada Zaprešića prošla je u pozitivnom ozračju, govorilo se o motivaciji mladih i njihovih roditelja, prevenciji ovisnosti, lošem utjecaju društva, ulozi cijele obitelji, a posebno o stjecanju pozitivnih životnih vještina kod mladih-najrizičnoj skupini.
Policijske službenice Policijske postaje Zaprešić Marina Firšt i Dubravka Petrović upoznale su predstavnike udruga s programima prevencije ovisnosti koje provodi PU zagrebačka i Policijska postaja Zaprešić u gradu Zaprešiću u sklopu programa „Zajedno više možemo“, te podijelile svoja iskustva u radu s djecom prilikom provođenja navedenih programa.
 

Stranica