Osumnjičen za prijetnje, razbojništvo i tešku krađu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Prijetnja“, „Razbojništvo“  i „Teška krađa“ sve na štetu 24-godišnjakinje.
 
Naime, sumnja se da je 13. travnja 2019. godine u kasnim večernjim satima došao do adrese u Zagrebu gdje stanuje 24-godišnjakinja te od nje zatražio da mu iz stana donese stvari i  tom prilikom joj ozbiljno zaprijetio radi čega je ona uzela stvari iz stana s namjerom da mu ih preda, a kada je izašla na parkiralište gdje se on nalazio u autu, nastavio ju je vrijeđati  te ju i fizički napao da bi ga u daljnjem napadu spriječio nepoznati muškarac koji se tamo zatekao.
 
Tijekom sljedećeg dana, 14. travnja između 7 do 17 sati, došao je do iste adrese te je provalio u stan u kojem ona živi otuđivši tom prilikom neutvrđenu količinu hrane, higijenskih potrepština i led music žarulju.
 
Nadalje, 14. travnja 2019. godine oko 9.40 sati došao je u ugostiteljski objekt u Zagrebu gdje je 24-godišnjakina zaposlena i tom je prilikom upotrijebio fizičku snagu nad njom, zbog čega joj je ispao mobitel koji je on otuđio.
 
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičen je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica