Druženje učenika s policajcima iz Jastrebarskog

U petak,  17. svibnja 2019. godine u prijepodnevnim satima od 9 do 12,  na prostorima Osnovne škole „Klinča Sela“  u zajedničkoj suradnji škole, općine Klinča Sela i Policijske postaje Jastrebarsko održan je „Sajam mogućnosti“.

Na sajmu je bilo nazočno oko 300-tinjak učenika četvrtih razreda osnovnih škola „Ljubo Babić“ iz Jastrebarskog,  „Kardinal Alojzije Stepinac“ iz Krašića, „Vladimir Nazor“ iz Pisarovine te škole domaćina sajma. Svoj rad i mogućnost odabira izvanškolskih aktivnosti prisutnoj djeci i učiteljima predstavilo je 15 udruga s područja grada Jastrebarsko i općine Klinča Sela (konjički klub, KUD, karate, mažoretkinje, streljaštvo, vatrogasci, glazbena škola, atletski klub, planinari, orijentacijski klub i drugi). Nadalje policijsku opremu i način policijskog rada predstavila je i Policijska postaja Jastrebarsko uz pomoć Interventne jedinice policije.
 
Također, održane su i dvije atletske utrke te su općina Klinča Sela i Služba za prevenciju, Policijske uprave zagrebačke najuspješnijima dodijeli prigodne nagrade, a ujedno je nagrađeno i troje djece u igri „Pronađi me“ gdje su sretni dobitnici uz financijsku potporu svojih općina osvojili plaćenu godišnju članarinu u jednoj od udruga po njihovom izboru.
 
Prigodne nagrade su podijelili ravnatelji škola, načelnici općina Krašić i Klinča Sela, zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarsko i načelnik Policijske postaje Jastrebarsko.

FOTO: PU zagrebačka
 
 

Stranica