Policijski službenici u vozilu pronašli različite vrste droge

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava bit će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 14. srpnja 2019. godine oko 11.20 sati na području Novog Zagreba, policijski službenici Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice prometne policije, tijekom obavljanja redovnih poslova policije u nadzoru prometa zaustavili su osobni automobil marke Škoda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak.
 
Po zaustavljanju vozila 39-godišnjak je iz crnog ruksaka koji se nalazio u vozilu policijskim službenicima predao jednu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo oko 37.2 grama sumnjive biljne materije zelene boje, karakterističnog izgleda i mirisa za drogu marihuanu, jedan plastični paketić s oko 8.8 grama sumnjive krute materije smeđe boje, karakterističnog izgleda i mirisa za drogu hašiš i jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje težine, a nakon čega je 39-godišnjak priveden u službene prostorije radi daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je policijskim službenicima na mjestu prebivališta na području Susedgrada, iz stana predao metalnu kutiju s oko 200 komada sjemenki, nalik na sjemenke indijske konoplje tip droga marihuana, staklenku s oko 5,19 grama sumnjive krute materije smeđe boje, karakterističnog izgleda i mirisa za drogu hašiš, oko jedan gram sumnjive biljne materije zelene boje, karakterističnog izgleda i mirisa za drogu marihuana te jednu plastičnu vrećicu s oko 800 grama mješavine sasušenih stabljika i biljne materije zelene boje, karakterističnog izgleda i mirisa za drogu marihuanu.
 
FOTO: Ilustracija
 

Stranica