Osumnjičeni za provalu

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu, dok se za trojicom nepoznatih počinitelja traga. 

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 36-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Teška krađa“ provaljivanjem.

Naime, sumnja se da su se osumnjičeni zajedno s još trojicom zasad nepoznatih muškaraca, 11. prosinca 2019. godine oko 11.15 sati dovezli osobnim automobilom marke Fiat Bravo sisačkih registarskih oznaka do kuće na Stražnjičkom putu, a u namjeri protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, parkirali su se uz ogradu dvorišta, gdje su napravili otvor na ogradi i ušli u dvorište. Sumnja se da su potom ušli su u podrum kuće i otuđili pojačalo, a zatim se  popeli na balkon kuće, gdje su pokušali ući kroz balkonska vrata, a u čemu ih je uočio 28-godišnji korisnik kuće. Osumnjičeni su tada počeli bježati, a 28-godišnjak je uspio sustići dvojicu i zadržati ih do dolaska policije.
 
FOTO: Ilustracija
 
 

Stranica