Strani policijski službenici završili sudjelovanje u zajedničkim policijskim ophodnjama za vrijeme Adventa u Zagrebu

Načelnik Policijske uprave zagrebačke susreo se sa stranim policijskim službenicima koji su u Zagrebu boravili u okviru projekta "Sigurna turistička sezona"

Načelnik Policijske uprave zagrebačke g. Marko Rašić primio je u prostorijama Policijske uprave zagrebačke strane policijske službenike iz zajedničkih policijskih ophodnji gosp. Dragu Butaru iz Republike Slovenije i gosp. Gabora Jankovicsa iz Republike Mađarske, a dva dana prije i kolegicu Antonellu Pompei, iz Talijanske Republike.
 
Strani policijski službenici radili su u zajedničkim policijskim ophodnjama od 18. prosinca 2019. do 6. siječnja 2020. godine, sa policijskim službenicima I. policijske postaje Zagreb i Službe prevencije i to prvi puta u gradu Zagrebu za vrijeme manifestacije Advent u Zagrebu.
 
Načelnik Rašić zahvalio se stranim policijskim službenicima za njihov doprinos i uspješan rad u zajedničkim policijskim ophodnjama za vrijeme manifestacije Adventa u Zagrebu kao i na olakšavanju komunikacije i pružanja osnovnih informacija turistima iz njihovih zemalja a što je utjecalo na postizanje maksimalne sigurnosti i mjera osiguranja tijekom održavanja manifestacije Advent u Zagrebu.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica