Zbog tučnjave i teške tjelesne ozljede kazneno prijavljeni

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca (24, 47 i 38) zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela „Teška tjelesna ozljeda“, od čega jedno u pokušaju.
 
Sumnja se da su osumnjičeni 8. veljače 2020. godine oko 6 sati zajedno došli u ugostiteljski objekt u Zagrebu na Slavonskoj aveniji. Jedan od trojice, 24-godišnjak, prišao je stolu za kojim je sjedio 53-godišnji gost te ga ničim izazvan odnosno bez ikakvog povoda udario šakom u lice. Nakratko se osumnjičeni potom vraća za stol u društvo 47-godišnjaka i 38-godišnjaka da bi koji trenutak kasnije sva trojica ponovo prišli 53-godišnjaku te su ga nastavili rukama, a potom i staklenim bocama od alkoholnog pića, udarati po cijelom tijelu, uslijed čega je 53-godišnjak pao na tlo.
 
53-godišnjaku je u pomoć priskočio 49-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta pokušavajući zaustaviti napadače odnosno odvojiti ih od oštećenog, no osumnjičeni trojac nije odustao od napada već su i njemu zadali više udaraca po glavi i tijelu. Vlasnika 47-godišnjak nekoliko puta udara pepeljarom u glavu, dok 38-godišnjak također vlasnika više puta udara po glavi.  Osumnjičeni zatim bježe iz ugostiteljskog objekta i osobnim automobilom napuštaju mjesto događaja.    
 
Liječnička pomoć ozlijeđenim muškarcima pružena je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je 53-godišnjak teško, a 49-godišnjak lakše ozlijeđen.
 
FOTO: Ilustracija
 
 

Stranica