U stanu pronađena marihuana, kokain i MDMA

Nabavljao, prepakiravao i preprodavao

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je 30-godišnjak protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane, kokaina i MDMA koje je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na ilegalnom tržištu. 
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski su službenici od osumnjičenog u službenim prostorijama oduzeli 1,2 grama kokaina.
 
Nadalje, pretragom stana kojim se koristio policijski službenici pronašli su 2341 grama marihuane pakirane u četiri plastična paketa, 137,9 grama kokaina pakirano u tri plastične vrećice, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase, 294 komada tableta MDMA te novac za koji postoje sumnje da potječe od kupoprodaje droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica