Osumnjičeni za preprodaju droge - sumnja se da su tijekom glazbenog događaja preprodavali drogu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku dok su posebna izvješća dostavljena nadležnim državnim odvjetništvima.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“
 
Ono što ih povezuje, osim sumnje u počinjenje kaznenog djela, jest činjenica da su se obojica nalazila na istom glazbenom događaju kada je kod njih i pronađena droga.
 
Naime, 7. ožujka oko 23 sata u Zagrebu na Aveniji Dubrovnik, tijekom održavanja tog glazbenog događaja policijski su službenici kod 22-godišnjaka pronašli jednu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo 65 tableta Ecstasy koja je, obzirom na količinu te način pakiranja, nedvojbeno bila namijenjena neovlaštenoj prodaji na ilegalnom tržištu.
 
Ujedno, tijekom kriminalističkog istraživanja od 22-godišnjaka je oduzet i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.
 
Nadalje, 8. ožujka oko 3.50  sati policijski su službenici i kod 21-godišnjaka pronašli kutija cigareta u kojoj se nalazilo deset plastičnih vrećica ispunjenih amfetaminom ukupne težine 18,7 grama, a koja količina pronađene droge i način pakiranja nedvojbeno ukazuju da je droga bila namijenjena neovlaštenoj prodaji na ilegalnom tržištu.

FOTO: Ilustracija
 
 

Stranica