Osumnjičen za tri razbojništva

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela „Razbojništva“.


Sumnja se da je prvo od tri razbojništva počinio 29. veljače 2020. godine oko 21.50 sati, kada je od zaposlenice u kiosku, maskiran i uz prijetnju plastičnim pištoljem, otuđio 350 kuna. Drugo razbojništvo, sumnja se, počinio je 5. kolovoza oko 19.25 sati u sportskoj kladionici u Ulici V. Poljanice, kada je maskiran uz prijetnju plastičnim pištoljem od zaposlenice otuđio oko 8500 kuna.
 
Treće razbojništvo, nakon kojeg su ga policijski službenici iz Dubrave uhitili, počinio je na isti način, u kladionici u Čulinečkoj ulici oko 20.20 sati, kada je uz prijetnju plastičnim pištoljem od zaposlenice otuđio 28.500 kuna.
 
Nedugo nakon počinjenog razbojništva oko 22 sata, brzom reakcijom policijskih službenika, osumnjičeni je uhićen na području Dubeca te je doveden na kriminalističko istraživanje.
 
Zbog sumnje da je počinio kaznena djela, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je ponijeto nadležnom državnom odvjetništvu. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje. 

Nadopuna:
 
Policijski službenici su nastavili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje da je počinio još jedno kazneno djelo „Razbojništvo“. Sumnja se da je 8. ožujka 2020. godine oko 20.10 sati u Ulici Dubrava počinio razbojništvo uz prijetnju plastičnim pištoljem te otuđio 1500 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.    


FOTO: Ilustracija

Stranica