Osumnjičen za krađe

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela „Teška krađa“ provaljivanjem koje su ostale u pokušaju te dva kaznena djela „Teška krađa“ provaljivanjem.
 

Naime, u subotu 12. rujna oko 23.10 sati u Novom Zagrebu, Remetinečki gaj, policijski službenici uhitili su 37-godišnjaka na počinjenju kaznenog djela teška krađa provaljivanjem u restoran te ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem posumnjalo se da je 37-godišnjak tijekom 2017., 2018. i 2020. godine četiri puta provalio u prostorije ugostiteljskih objekta ili trgovačkog društva na području Novog Zagreba da bi se nakon toga udaljio s mjesta događaja bez da je išta otuđio. Također se sumnja da je u rujnu 2018. godine provalio u ugostiteljski objekt u Novom Zagrebu te otuđio novac.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi 900 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Stranica